Lokeren meent dat alles in orde komt: "Hebben al uitgekeken naar versterking"

10 januari 2020 16:40

In de loop van volgende week hoopt Sporting Lokeren het licht op groen te krijgen van de Licentiecommissie van de Belgische voetbalbond (KBVB) om terug transfers te doen. Eind december kreeg de Waaslandse club een transferverbod opgelegd omdat niet alle facturen betaald waren.

Lokeren hoopt de volgende weken wel nog transfers te doen. “Wij maken ons sterk dat midden volgende week alles in orde is”, aldus persverantwoordelijke Guy Van den Broeck bij Belga. “We staan constant met de Licentiecommissie van de KBVB in contact zodat het dossier in de beste omstandigheden kan afgewerkt worden."

"Het ging hem over kleine zaken waarin we tekort kwamen, maar die ons wel die bewuste maatregel opleverden. In de eindejaarsperiode hebben we ons de pleuris gewerkt om alle attesten over te maken aan de Licentiecommissie van de KBVB. Dat is nu achter de rug. Wij hebben goede hoop op een goede afloop.”

En er zit al één en ander in de pijplijn. “Wij zijn steeds bezig geweest en hebben uitgekeken naar versterking”, verzekerde sportief manager Eric Verhoeven. “Het is echter moeilijk een speler vast te leggen als je een transferverbod hebt. Als er nieuwe spelers komen, moeten die echter wel onmiddellijk inzetbaar zijn en een directe meerwaarde betekenen voor deze club.”

Johan Walckiers

2e klasse \\ Sporting Lokeren \\ Virton
 
 
Reacties.