Arsenal laat opnieuw dure punten liggen in de strijd om een Europees ticket

11 januari 2020 15:29

Arsenal heeft vandaag opnieuw punten laten liggen in de Premier League. Ze raakten niet verder dan een 1-1 gelijkspel op het veld van Crystal Palace. Aubameyang scoorde voor de bezoekers, maar hij kreeg ook een rode kaart.

Arsenal begon goed aan de wedstrijd en na 12 minuten werd het al beloond met een doelpunt. Aubameyang trapte de bal knap binnen na een goede actie van Lacazette. Meer doelpunten kregen we voor de rust niet meer te zien.

Nar de rust waren er kansen langs beide kanten, maar Crystal Palace kon uiteindelijk scoren via Jordan Ayew. Daarna probeerde Arsenal wel, maar Aubameyang kreeg nog een rode kaart dankzij een zeer domme overtreding. De ref gaf eerst geel maar na ingrijpen van de VAR werd het rood. Het bleef 1-1 en daarmee doet Arsenal geen goede zaak in het klassement. Ze blijven op de tiende plaats staan. Crystal Palace staat op een negende plaats.