Stijn Vreven zeer tevreden na overwinning Sporting Lokeren: "We hebben afgezien in de tweede helft, maar we deden het fantastisch"

12 januari 2020 20:11

Sporting Lokeren heeft deze middag een belangrijke overwinning geboekt op het veld van Virton. Ze wonnen met 1-2. Benchaib en Amano scoorden voor de Waaslanders. Ribeiro Costa deed het voor Virton.

Stijn Vreven was na de wedstrijd opgelucht. "Deze overwinning doet zeker deugd. We lopen weer drie punten in op onze concurrenten. Dit verwacht je van een ploeg in deze situatie. De spelers beseffen in welke situatie we zitten", aldus Vreven na de wedstrijd bij Proximus Sports

Hij had veel lof voor zijn spelers. "We hebben afgezien in de tweede helft. Het is overleven en er alles aan doen om in 1B te blijven en daar past een bepaalde manier van spelen in, maar ook een bepaalde manier van attitude. We hebben het vandaag fantastisch gedaan."

Lommel

Volgende week wacht Lommel voor Lokeren. "We hebben al duidelijke stappen gezet, maar er is nog werk. Ik wil nog niet zeggen dat we gelanceerd zijn, maar het is wel een goede stap. Volgende week moeten we bevestigen tegen Lommel en dan doen we opnieuw volop mee."

Nils Wens

2e klasse \\ Sporting Lokeren \\ Virton
 
 
Reacties.