Huurling van Anderlecht trapt U21 van Waasland-Beveren voorbij Charleroi, Gabriël en Emmers doen ritme op

14 januari 2020 06:28

De U21 van Waasland-Beveren heeft maandagavond met 2-0 gewonnen van hun leeftijdsgenoten van Charleroi. De eindstand stond al na 38 minuten op het bord.

Bij de Jonge Leeuwen stond de jonge Brent Gabriël tussen de palen. In de Jupiler Pro League incasseerde hij dit seizoen al negen treffers in drie wedstrijden, maar maandag hield hij dus zijn netten schoon.

Ook Xian Emmers stond 88 minuten tussen de lijnen. Hij speelde in het begin van het seizoen nog vaak voor de hoofdmacht, maar kwam er sinds begin november niet meer aan spelen toe.

Anderlecht-huurling Olivier Dhauholou opende al na vijf minuten de score, Ben Omar verdubbelde de score kort voor de rust van op de stip. Meteen ook de eindstand.

Opstelling Waasland-Beveren: Gabriël, Ben Omar (64′ Claeys), Knollenburg, Trari (85′ Vanderveeren), Pejcic, De Smet, Dhauholou (70′ N’Tima), Liessens, Van De Wiel-Novinchanova, Emmers (88′ Oulad), De Mey

Opstelling Charleroi: Imbrecht, Denuit, Karabagli, Malungu, Tchatchoua, Lokembo, Maistriaux, Ferraro, Falzone, Strobbe, Gécé

Doelpunten: 5′ 1-0 Dhauholou, 38′ 2-0 Ben Omar

Jupiler Pro League \\ Charleroi \\ Waasland-Beveren
 
 
 
Reacties.