AC Milan wil dringend af van Lucas Biglia, Spaans toptalent van Dinamo Zagreb op komst

16 januari 2020 17:02

AC Milan is bezig aan een intense wintermercato. De voormalige topclub haalde met Zlatan Ibrahimovic en centrale verdediger Simon Kjaer al heel wat broodnodige ervaring binnen. Er is nu nog een wintertransfer op komst.

Volgens verschillende Kroatische en Italiaanse media heeft AC Milan namelijk een akkoord met Dinamo Zagreb over de transfer van de Spaanse aanvallende middenvelder Dani Olmo. Milan zou een bedrag van ongeveer 30 miljoen euro betalen voor de creatieveling. Er moet alleen nog een akkoord gevonden worden met de speler zelf.

Met twee overwinningen en een gelijkspel is AC Milan prima aan het nieuwe jaar begonnen. Woensdagavond werd er in de Coppa Italia nog eenvoudig met 3-0 gewonnen van SPAL. Enkele dagen voordien pakte de Rossoneri de drie punten bij het Cagliari van Radja Nainggolan.

Biglia out

Aangezien AC Milan nog altijd erg moet oppassen met de Financial Fair Play-regels moeten er dus ook spelers vertrekken. Eén van hen is Lucas Biglia en de Argentijn werd intussen al aangeboden bij Watford, Norwich City en Celta de Vigo, maar een concreet aanbod volgde er nog niet.

Arjen T'Sjoen

AC Milan
 
 
Reacties.