Europese (sub)toppers hengelen naar David, maar de aanvaller geeft (tussen de lijnen door) aan waar zijn toekomst ligt

16 januari 2020 13:31

Jonathan David is de volgende die geld in het Gentse laatje moet brengen. Olympique Lyonnais, AFC Ajax en FC Porto hebben alvast concrete interesse. De Canadees geeft zelf aan waar hij zijn toekomst ziet.

Eerst nog even dit: Jonathan David zal deze winter niet vertrekken bij KAA Gent. Zelfs een bod van twintig miljoen euro kan Ivan De Witte en Michel Louwagie niet overtuigen. 

De Buffalo’s hopen op termijn meer te vangen voor het 19-jarige goudhaantje. Zo werd FC Porto al wandelen gestuurd door de Buffalo’s. Dat kan je HIER nog eens nalezen. 

In makelaarskringen klinkt al dat David de kaap van dertig miljoen euro moet halen. Hij heeft de kracht voor de Premier League, het loopvermogen voor de Bundesliga en de technische capaciteiten voor La Liga.

Ik heb de kracht voor de Premier League, maar misschien is het beter om eerst nog een tussenstap te nemen - Jonathan David

Al zal de Canadees geen stappen overslaan. “Je mag er de Ligue 1 aan toevoegen”, aldus David in Het Laatste Nieuws. “Ik heb de kracht voor de Premier League, maar misschien is het beter om eerst nog een tussenstap te nemen.”

Redactie

Jupiler Pro League \\ Nederlandse Eredivisie \\ Ajax \\ KAA Gent \\ Lyon \\ FC Porto
 
 
Reacties.