De pronostiek van de redactie: Wat brengt de eerste speeldag na winterstop, met onder meer Anderlecht - Club? Vul NU je prono in!

17 januari 2020 17:08

Net als de vorige seizoenen is er ook dit jaar opnieuw onze pronostiek en ons managerspel. Bewijs dat jij het meeste van voetbal weet en versla familie, vrienden en concurrenten. En versla de redactie!

De pronostiek van de redactie is terug en ook dit seizoen zou dat wel eens een heel erg spannende strijd kunnen gaan worden. 

Maar misschien weet u het wel nóg beter? Ga de uitdaging met ons aan en speel mee!

 ArjenFlorentHannesNilsAlexDennisJordanPierreJohanDanteAernout
Mechelen - Standard  XX 1 2 X1
Eupen - Charleroi  2X X 2 21
Oostende - Waasland-Beveren  21 1 X X1
STVV - Kortrijk  1X 2 X X1
Gent - Moeskroen  11 1 1 21
Cercle Brugge - Antwerp  X2 2 X 12
Anderlecht - Club Brugge  22 2 1 12
Zulte Waregem - KRC Genk  11 X 2 11

Het is simpel! Onze redactie geeft de lezers elke periode opnieuw de kans om leuke prijzen te winnen met verschillende wedstrijden. Een prijs via onze partner BETFIRST hoort daarbij per speeldag en per periode zeker tot de mogelijkheden.

Stand onder de redactie na speeldag 21:

Aernout 87
Hannes 77
Jordan 73
Nils 69
Dennis 66
Pierre 51
Johan 49
Florent 43
Alex 42
Arjen 41
Dante 29

Toppronostikeur of manager in hart en nieren?

Ben jij de persoon die elke week opnieuw de uitslagen voorspelt? Dan wordt het hoog tijd om deel te nemen aan onze prono. Hoe? Klik gewoon op DEZE LINK en schrijf je in!

Sta je echter wekelijks te roepen op de coach van je favoriete ploeg en denk je dat je het allemaal beter kan? Dan is het managerspel iets voor jou. Door HIER te klikken kan je meespelen.

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Antwerp \\ Charleroi \\ Club Brugge \\ KRC Genk \\ KAA Gent \\ Standard \\ STVV \\ Zulte Waregem \\ Cercle Brugge \\ Eupen \\ KV Oostende \\ KV Mechelen \\ KV Kortrijk \\ Moeskroen \\ Waasland-Beveren
 
 
 
Reacties.