Waarom de Brugse aanvoerder geen aanbieding krijgt? "Het buitenland zit niet te wachten op Vormer"


Foto: © photonews 23 januari 2020 19:40

Het blijft een opvallend gegeven dat Hans Vanaken nog steeds geen aanbieding van een buitenlandse (top)club heeft gekregen. Maar die redenering geldt eigenlijk ook voor Ruud Vormer.

Ruud Vormer is al enkele seizoenen dé aanjager en aanvoerder van Club Brugge. De Nederlander kreeg wel al een aanbieding om woestijndollars te verzamelen, maar de echte interesse bleef uit.

“Ruud Vormer was een bankzitter bij Feyenoord”, legt Marc Degryse uit in Het Laatste Nieuws. “Hij heeft zijn carrière te danken aan Club Brugge, niet andersom.”

Degryse ziet dan ook een verschil met Hans Vanaken. “Ruud is door zijn leiderschap en mentaliteit een bepalende speler bij Club Brugge. Maar hij is niet de speler die het spel naar zich toe trekt.”

Ruud is door zijn leiderschap en mentaliteit een bepalende speler bij Club Brugge. Maar hij is niet de speler die het spel naar zich toe trekt - Marc Degryse

“Ook zijn leeftijd (31, nvdr.) speelt een rol”, besluit de voormalige Rode Duivel. “Vormer zit niet te wachten op het buitenland en het buitenland zit niet te wachten op hem. Bij Vanaken is dat een ander verhaal.”

Beker van België \\ Club Brugge \\ Zulte Waregem
 
 
 
Reacties.