De pronostiek van de redactie: Wat brengen onder meer Gent-Genk, Antwerp-Essevee en Cercle-Anderlecht? Vul NU je prono in!


Foto: © photonews 24 januari 2020 17:06

Net als de vorige seizoenen is er ook dit jaar opnieuw onze pronostiek en ons managerspel. Bewijs dat jij het meeste van voetbal weet en versla familie, vrienden en concurrenten. En versla de redactie!

De pronostiek van de redactie is terug en ook dit seizoen zou dat wel eens een heel erg spannende strijd kunnen gaan worden. 

Maar misschien weet u het wel nóg beter? Ga de uitdaging met ons aan en speel mee!

 ArjenFlorentHannesNilsAlexDennisJordanPierreJohanDanteAernout
Standard - KV Oostende  1  1   11
Charleroi - KV Mechelen  1  2   X1
Moeskroen - STVV  2  x   11
Waasland-Beveren - Eupen  1  x   12
Gent - Genk  X  1   21
Cercle Brugge - Anderlecht  X  2   21
KV Kortrijk - Club Brugge   2  2   22
Antwerp - Zulte Waregem  1  1   X1

Het is simpel! Onze redactie geeft de lezers elke periode opnieuw de kans om leuke prijzen te winnen met verschillende wedstrijden. Een prijs via onze partner BETFIRST hoort daarbij per speeldag en per periode zeker tot de mogelijkheden.

Stand onder de redactie na speeldag 22:

Aernout 91
Hannes 81
Jordan 73
Nils 73
Dennis 70
Pierre 54
Johan 49
Florent 43
Alex 42
Arjen 41
Dante 29

Toppronostikeur of manager in hart en nieren?

Ben jij de persoon die elke week opnieuw de uitslagen voorspelt? Dan wordt het hoog tijd om deel te nemen aan onze prono. Hoe? Klik gewoon op DEZE LINK en schrijf je in!

Sta je echter wekelijks te roepen op de coach van je favoriete ploeg en denk je dat je het allemaal beter kan? Dan is het managerspel iets voor jou. Door HIER te klikken kan je meespelen.

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Antwerp \\ Charleroi \\ Club Brugge \\ KRC Genk \\ KAA Gent \\ Standard \\ Sint-Truiden \\ Zulte Waregem \\ Cercle Brugge \\ Eupen \\ KV Oostende \\ KV Mechelen \\ KV Kortrijk \\ Moeskroen \\ Waasland-Beveren
 
 
 
Reacties.