Gent-uitblinker maakt zich geen illusies: "Ik denk dat ik weinig kans maak op het EK"


Foto: © photonews 25 januari 2020 17:12

KAA Gent lijkt dit seizoen de voornaamste uitdager te gaan worden voor Club Brugge in de strijd om de titel. De Buffalo's kunnen dan ook rekenen op een uitgebalanceerd elftal met een kwaliteitsvolle voorhoede.

Eén van de uitblinkers in dat offensief compartement is Laurent Depoitre. De 31-jarige beer uit Doornik maakt deel uit van een dodelijke trio met (de geblesseerde) Yaremchuk en de talenvolle David. 

Depoitre was al goed voor 15 goals in alle competities samen voor de Gentenaren, maar toch denkt hij niet dat Martinez aan hem denkt voor een selectie voor het Europees Kampioenschap komende zomer. 

Voetjes op de grond

"Ik heb nog geen contact gehad met Roberto Martínez. Ik denk dat ik weinig kans maak op het EK, ook al draai ik een goed seizoen", zegt hij in Het Laatste Nieuws.

"Ik heb de indruk dat de bondscoach zijn kern de voorbije jaren gevormd heeft. Maar je weet nooit: een blessure kan maken dat ze mij nodig hebben. Als dat het geval is, zou ik beschikbaar, klaar én zeer gelukkig zijn. Ik houd mijn voetjes op de grond: ik maak er geen doel van. Al blijf ik wel hopen ooit nog voor de Rode Duivels te spelen. Wie weet: misschien kunnen goeie play-offs helpen?"

Jupiler Pro League \\ KRC Genk \\ KAA Gent
 
 
 
Reacties.