Pocognoli debuteert voor Union met gelijkspel tegen Lommel

26 januari 2020 18:12

Sébastien Pocognoli heeft zijn eerste basisplaats bij Union niet kunnen bekronen met drie punten. Na een gekke wedstrijd werd het 2-2 tegen Lommel.

Union pakte amper drie op twaalf en wou tegen Lommel absoluut de drie punten thuis houden. Dat lukte dus uiteindelijk niet.

Teuma bracht de thuisploeg nochtans al na een kwartier op voorsprong, maar na de gelijkmaker van Babou (52), zorgde  Abbou tien minuten voor tijd voor de 1-2. Perdichizzi scoorde drie minuten voor affluiten nog de 2-2.

Virton staat zo met vijftien punten op kop in de tweede periode, Lommel volgt samen met Westerlo op één punt. Beerschot heeft dertien punten, Union 'maar' elf.

In de strijd tegen de degradatie behoudt Lommel zes punten voorsprong op Lokeren.