Einde verhaal of niet voor Gaich? Dit is de reden waarom de (beklonken) deal tussen Club Brugge en San Lorenzo in extremis afsprong

30 januari 2020 19:28

Club Brugge leek gisteren prijs te hebben. De Argentijnse voetbalbond meldde dat Adolfo Gaich de nationale ploeg verlaten had om medische proeven af te leggen bij Club Brugge. Club Brugge ontkende meteen. Nu weten we ook waarom.

Club Brugge probeert al een maand lang om een deal te sluiten met CA San Lorenzo. Een eerste bod van zo’n twaalf miljoen euro werd geweigerd door de excentrieke voorzitter van de Argentijnse eersteklasser. 

Vervolgens was blauw-zwart bereid om de opstapclausule van 13,5 miljoen euro op te hoesten. Opnieuw greep de president van San Lorenzo in. Hij brak het contract van Gaich open, verbeterde het loonbriefje van de aanvaller… en liet de clausule stijgen tot 15 miljoen euro. 

Van 12 miljoen euro naar... 18 miljoen euro! 

Gisteren leken Vincent Mannaert en Bart Verhaeghe dan toch te zwichten voor de eisen van San Lorenzo. 15 miljoen euro dus? Nee, de bonussen kwamen als een volleerde aap uit de mouw. Gaich zou nu in totaal 18 miljoen euro kosten. Einde verhaal?

Redactie

Jupiler Pro League \\ Club Brugge \\ San Lorenzo
 
 
Reacties.