UPDATE: Saelemaekers meldt zich in Milaan voor medische testen

31 januari 2020 15:09

RSC Anderlecht heeft zijn broodnodige miljoenen gevonden. Op de officiële bevestiging van de transfer is het nog wachten, maar Alexis Saelemaekers verlaat Neerpede en gaat voor AC Milan voetballen. Met de deal is zo'n acht miljoen euro gemoeid.

Update 31/01 15:06:  Intussen is Saelemaekers gespot in de luchthaven van Milaan, waar hij vanmiddag zijn medische testen zal afleggen bij de Rosseneri.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

AC Milan toonde al langer interesse in Alexis Saelemaekers. Aanvankelijk wilden de Rossoneri het 20-jarige jeugdproduct van RSC Anderlecht enkel huren. Volgens onze informatie gaat het om een definitieve aankoop.

Met de transfer is een bedrag van zo'n acht miljoen euro gemoeid. Dat kan nog oplopen als Saelemaekers en Milan aan enkele doelstellingen voldoen. Op die manier kan paars-wit tot nog de beoogde tien miljoen euro ontvangen.

Stade Reims bood eerder al zes miljoen euro, terwijl sc Freiburg zelf acht miljoen euro veil had voor Alexis Saelemaekers. Michael Verschueren hoopte echter dat de recente interesse van CSKA Moskou de prijs richting tien miljoen euro zal stuwen. 

En nu de markt op!

En met succes. Met de miljoenen in de bank kan de sportief manager van paars-wit nu zelf de markt op. Een linksback en een spits behoren alvast tot de prioriteiten. Verschueren heeft nog een dikke 24 uur om spelers aan te trekken.

Johan Walckiers

Jupiler Pro League \\ Serie A \\ Anderlecht \\ AC Milan
 
 
Reacties.