OHL hoopt klinkend resultaat uit september te herhalen tegen Roeselare

01 februari 2020 11:00

Zaterdagavond staat er in Leuven een volgende ontmoeting met Roeselare op het programma, een ploeg die in september aan Den Dreef nog roemloos moest afdruipen. Intussen is Roeselare wel een andere ploeg geworden en is OHL wisselvalliger. Wat gaat dat geven?

OHL is in 2020 niet denderend uit de startblokken geschoten. Het ging gevleid winnen bij Union, maar dan volgde er een thuisnederlaag tegen Westerlo. Een gelijkspel in Lokeren is tegenwoordig ook geen uitslag meer om over naar huis te schrijven. De eerste periodekampioen kan dus wel een opsteker gebruiken, bijvoorbeeld in de vorm van een overtuigende thuiszege.

Roeselare verloor in september met 4-0 in Leuven, maar staat er inmiddels wel beter voor in de strijd om het behoud. Het laat zich niet zo gemakkelijk meer wegzetten en speelde vier keer gelijk in de laatste vijf wedstrijden. Tegelijkertijd snakken de West-Vlamingen ernaar om ook nog eens van de overwinning te proeven.

Naessens ontbreekt

Beide teams zitten met elk één geschorste: Maertens ontbreekt bij OHL, Camargo bij Roeselare. Voorts zijn er ook een viertal geblesseerden bij de bezoekers: Vervoort (hoofd), Holmes (sinus), Van Cauwenberge (quadriceps) en Naessens (kuit).

Kun jij de uitslag van OHL - Roeselare juist voorspellen? Dan zit er zeker een mooie prijs in via BETFIRST!

Kevin Vanbuggenhout

2e klasse \\ OH Leuven
 
 
Reacties.