Eerste Amateur: leider Deinze blijft winnen, Dessel Sport wint spektakelstuk

02 februari 2020 20:14

Leider Deinze liet ook op bezoek bij Luik geen punten liggen. Een vroege voorsprong gaf hen een vrijgeleide naar alweer drie punten. Dessel Sport won zaterdagavond het spektakelstuk op La Louvière Centre. Lierse Kempenzonen leed op bezoek bij Patro Eisden zijn derde opeenvolgende nederlaag.

De ongenaakbare leider Deinze liet ook op bezoek bij Luik geen punten liggen. Een vroeg doelpunt van Mertens zette hen op weg naar een vlotte 1-3 overwinning. De kloof met dichtste achtervolger THES Sport, dat zaterdag met 0-2 ging winnen in Tubeke, bedraagt intussen al elf punten.

Lierse Kempenzonen keerde zaterdag ook met lege handen terug uit Limburg. Patro Eisden klopte de Pallieters met het kleinste verschil. De situatie voor Lierse Kempenzonen, dat maar niet weggeraakt onderin, ziet er met de week benarder uit.

Het spektakelstuk vond gisterenavond in La Louvière plaats. Dessel Sport haalde het met maar liefst 3-6 tegen de club van speler-voorzitter Mo Dahmane. Voor Dessel scoorde Alessandro Cerigioni, die nog maar pas overkwam van Lommel, twee keer.

{INSERT_MATCHDAY}

{INSERT_RANKING}

Dennis Rosiers

SK Deinze \\ Luik FC \\ Dessel Sport \\ Lierse Kempenzonen
 
 
Reacties.