Dit is het besluit van Algemene Vergadering Pro League over tv-rechten


Foto: © photonews 07 februari 2020 19:41

De Pro League heeft zich voor een tweede maal gebogen over de tv-rechten in het Belgische voetbal. Normaal gezien zou er dan ook een beslissing moeten vallen op die Algemene Vergadering.

Kent u de processie van Echternach? Daar lijkt het meer en meer op, de beslissing over de tender op de tv-rechten van de Pro League voor de komende seizoenen.

Nadat de zaak eind januari al eens was verdaagd naar vrijdag 7 februari is er ook deze keer geen beslissing genomen.

21 februari dan maar?

"De Algemene Vergadering van de Pro League bestudeerde vandaag presentaties door de verschillende kandidaat-rechtenhouders voor de live rechten van de Jupiler Pro League, om zo meer kennis te hebben over de inhoudelijke en kwalitatieve aspecten van hun voorstellen."

"Omdat er geen akkoord werd gevonden over de verdeelsleutel van de rechten, zal de Algemene Vergadering op 21 februari worden verdergezet", klinkt het in een persbericht van de Pro League.

Jupiler Pro League \\ 1e klasse B \\ Beker van België \\ Anderlecht \\ Antwerp \\ Charleroi \\ Club Brugge \\ KRC Genk \\ KAA Gent \\ Sporting Lokeren \\ Standard \\ Sint-Truiden \\ Westerlo \\ Zulte Waregem \\ Cercle Brugge \\ Eupen \\ Virton \\ Roeselare \\ KV Oostende \\ OH Leuven \\ Union SG \\ Lommel SK \\ Beerschot \\ KV Mechelen \\ KV Kortrijk \\ Moeskroen \\ Waasland-Beveren
 
 
 
Reacties.