🎥 Jordan Lukaku deelt stevige sneer uit aan ex-bondscoach Wilmots: "Ik vond hem niet zo goed. Hij kon geen ploeg smeden"

14 februari 2020 15:36

De wedstrijd tegen Wales zal voor eeuwig in het geheugen gegrift zijn van Jordan Lukaku. De kleine broer van Romelu zakte, samen met de nooddefensie, door het ijs in de kwartfinale van het EK 2016.

In een interview met Eleven Sports slaat de Lazio-speler mea culpa na zijn twijfelachtige prestatie in Frankrijk: "Ik weet dat ik niet goed was. Maar wat moet ik doen. Het is 2020. Hoelang moet ik nog treuren?" 

Wilmots moet het ontgelden

De flankspeler geeft in het interview zijn ex-coach Marc Wilmots er verder nog stevig van langs: "Hoe dan ook, als we dat EK hadden gewonnen, zou er iemand hebben beweerd dat dat dankzij hem was. Maar hij zou enkel het geluk hebben gehad dat de spelers hem naar de titel zouden hebben geleid."

"De ploeg was heel sterk, maar niemand wees ons de weg. Marc Wilmots? Wie? Vind je hem goed? Ik vond hem niet zo goed. Met de spelers die hij had, zei hij gewoon: "Geef de bal maar aan Eden." Hij kon geen ploeg smeden en dat vind ik jammer. Maar dat doet niets af van het feit dat ik ook slecht was."

Clint Vens

Serie A \\ Lazio
 
 
Reacties.