Liverpool heeft nodige moeite, maar staat nu 25(!) punten los, Castagne wint topper in Italië en wat in Nederland?

15 februari 2020 23:02

Liverpool FC is aan een geweldig jaar bezig in de Premier League en blijft de overwinningen rustig opstapelen.

Ook op bezoek bij hekkensluiter Norwich City werd - uiteraard - gewonnen. Al liep het niet van een leien dakje voor de toekomstige kampioen.

Pas een kwartier voor tijd kon Mané voor het enige doelpunt van de wedstrijd zorgen. In de stand is de kloof zo voorlopig 25 punten, al speelt Manchester City later dit weekend nog. Burnley won dan weer bij Southampton.

Nederland

AZ heeft het nagelaten een goede zaak te doen in de stand door te verliezen bij Twente. Ajax kan op die manier uitlopen in de stand op het team van Wuytens. Aburjania en Menig waren de doelpuntenmakers met dienst.

Italië

Lecce hield de punten thuis in een belangrijk duel onderin tegen hekkensluiter SPAL (2-1), terwijl Bologna in eigen huis onderuit ging tegen staartploeg Genoa: 0-3.

Timothy Castagne bleef op de bank zitten namens Atalanta, dat wel de topper won van AS Roma met 2-1 dankzij goals van Palomino en Pasalic.

{INSERT_MATCHES_TODAY}

Aernout Van Lindt

Premier League \\ Serie A \\ Nederlandse Eredivisie \\ AZ Alkmaar \\ FC Twente \\ Liverpool FC \\ Norwich City \\ Lecce \\ SPAL
 
 
Reacties.