Vanavond een wedstrijd van alles of niets voor Manchester United in de Premier League

17 februari 2020 12:31

Er staat een zeer belangrijk duel op het programma in de Premier League. Manchester United moet namelijk op bezoek bij Chelsea. Voor Manchester United is het een wedstrijd van alles of niets. Bij een nederlaag zal het namelijk zeer moeilijk worden om Champions League te halen.

De heenwedstrijd tussen Manchester United en Chelsea ging door op de eerste speeldag dit seizoen. Chelsea was de betere ploeg, maar Manchester United was toen enorm efficiënt. Het werd 4-0 voor de ploeg van Solskjaer. Rashford (2X), Martial en James stonden toen op het scorebord. 

Sindsdien is er wel wat veranderd. Chelsea staat nu op de vierde plaats en Manchester United moet tevreden zijn met een achtste plaats. Het verschil tussen beide ploegen is 6 punten. Bij een nederlaag lijkt de kans op een Champions League-campagne klein voor Manchester United. 

Toch hebben ze bij Manchester United ook goed nieuws gekregen, want hun middenveld zou wel eens versterkt kunnen worden met Scott McTominay. Hij is hard aan het werken om terug te keren, maar het is nog niet zeker of hij in de selectie zou zitten. Paul Pogba is er dan weer niet bij. De vraag is of de Fransman nog met Manchester United in zijn hoofd zit, want hij zou maar al te graag vertrekken in de zomer. 

Chelsea voelt de hete adem van Tottenham in haar nek en dus kunnen de "Blues" maar beter winnen vanavond. Voor Tammy Abrahams loopt het de laatste weken iets minder, maar Lampard hoopt dat de aanvaller vanavond zijn scorend vermogen kan terugvinden.

Nils Wens

Premier League \\ Manchester United \\ Chelsea
 
 
Reacties.