Nog meer zorgen bij Anderlecht voor Eupen: hoe ziet aanvallend compartiment er zondag uit?


Foto: © photonews 19 februari 2020 15:37

Hoe gaat Anderlecht dit weekend zijn aanvallend compartiment stofferen? Jérémy Doku is immers geschorst na zijn rode kaart tegen KV Mechelen. En afgaand op de trainingsfoto's zijn er nog wel wat obstakels.

Mogelijk krijgt Marko Pjaca een eerste basisplaats van Frank Vercauteren. Veel keuze heeft hij niet. Zakaria Bakkali zou nog een optie zijn, maar de flankaanvaller heeft nog niet veel indruk kunnen maken en zit nog ver van zijn beste vorm verwijderd.

Erger is dat ook Dejan Joveljic en Michel Vlap nergens te bespeuren waren op training deze week. Nu hebben ze wel nog drie trainingsdagen voor de boeg, maar veel goeds voorspelt dat toch niet. 

Verschaeren wel fit

Ook Nacer Chadli heeft nog niet aangesloten bij de groep en Pieter Gerkens heeft ook een lichte terugval gekregen nadat hij vorige week de trainingen hervatte. Er is echter wel goed nieuws: Yari Verschaeren heeft alles kunnen meedoen en komt in aanmerking voor de selectie van zondag. 

Zijn enkelblessure behoort tot het verleden, maar de vraag is of Vercauteren hem meteen weer voor de leeuwen gaat willen gooien. Al heeft hij duidelijk ook niet al te veel keuzes. 

Jupiler Pro League \\ Anderlecht
 
 
 
Reacties.