Roger Lambrecht kan Lokeren eventueel terug overnemen voor één symbolische euro


Foto: © photonews 19 februari 2020 12:00

Hoe gaat het aflopen voor Sporting Lokeren? De klok tikt in het nadeel van de club uit het Waasland. Er moeten snel enkele miljoenen gevonden worden. De gesprekken met kandidaat-overnemers lopen, maar Lokeren kan ook weer in handen komen van de vorige eigenaar.

Huidig voorzitter Louis de Vries maakt zich sterk dat alles in orde komt. Dat betekent: op korte termijn twee miljoen euro bijeen zamelen en op lange termijn vier miljoen om zo de achterstallige lonen en tekengelden te kunnen uitbetalen.

Lukt De Vries dat niet en komt Lokeren effectief op de rand van het faillissement te staan, dan kan Roger Lambrecht de club terug overnemen voor een bedrag van... één symbolische euro. Dat meldt Het Nieuwsblad. Dat zou contractueel bepaald zijn toen Lambrecht de club verkocht aan De Vries.

Wil Lambrecht nog?

Dan moet Lambrecht het nog wel zien zitten natuurlijk om er zijn schouders onder te zetten en Lokeren weer schuldenvrij te maken. De 88-jarige bandenmagnaat heeft de club natuurlijk niet voor niets van de hand gedaan en richt zijn aandacht in de eerste plaats op zijn eigen gezondheid.

1e klasse B \\ Sporting Lokeren
 
 
 
Reacties.