Mirakel in de maak! Cercle Brugge pakt negen op negen en geeft rode lantaarn door aan Waasland-Beveren

22 februari 2020 21:53

Cerlce Brugge heeft zaterdagavond met 0-1 gewonnen op het veld van Moeskroen. De Vereniging was lang de betere ploeg, maar het verlossende doelpunt viel pas een kwartier voor tijd.

Een groen-zwarte vogel voor de kat, leek Cercle Brugge op 26 januari. Het gaf in de slotfase drie punten uit handen tegen Anderlecht, nadat het op de speeldag voordien ook met een man meer een voorsprong niet kon omzetten in punten tegen Antwerp.

Maar kijk: minder dan een maand later staat Cercle plots niet meer laatste. De Vereniging was zaterdag gewoon baas op Le Cannonier en griste er de drie punten mee.

Cercle deed lang niet al te veel met het overwicht op het veld van Moeskroen, maar een kwartier voor tijd was het dan toch raak. De Belder trapte de 0-1 knap tegen de netten. Meteen ook de eindstand.

Cercle heeft nu net als Waasland-Beveren -dat op dit moment 3-0 in het krijt staat op het veld van KV Mechelen- twintig punten, maar won een wedstrijd meer. KV Oostende pakte een punt tegen Zulte Waregem en heeft 22 punten.

Simon Wauters

Jupiler Pro League \\ Cercle Brugge \\ Moeskroen
 
 
Reacties.