Dak van Ghelamco Arena hersteld krijgen "is ware heksentoer", elk windstil moment is van tel

22 februari 2020 09:27

Ciara, Dennis en nu weer Ellen... elke weekend krijgen we wel een nieuwe storm over ons heen. Die eerste zorgde voor schade aan het dak van de Ghelamco Arena, die andere twee maakten het de herstellingswerken er niet eenvoudiger op.

De felle rukwinden van storm Ciare vernielden een deel van het dak van de Ghelamco Arena. Gelukkig vielen er daarbij geen gewonden en stond er niet meteen een thuiswedstrijd op het programma. De eerstvolgende is de partij tegen Sint-Truiden op zondag 23 februari. Zal het dak hersteld zijn tegen dan?

Ook toen storm Ciara was gaan liggen waren de weersomstandigheden niet altijd ideaal om het dak te herstellen. "Een ware heksentoer", klinkt het bij KAA Gent. Elk moment met weinig wind werd aangegrepen om de werken verder te zetten. "Zo ging het licht vrijdag 's ochtends om 4 uur aan om de laatste fase van de reparatie in te zetten."

"Normaal zullen we erin slagen om de stormschade aan het dak van de Ghelamco Arena tijdig te herstellen voor de wedstrijd tegen STVV komende zondag", aldus de Oost-Vlaamse club. Voor de mensen die aan de herstelling hebben meegewerkt volgt er nog een beloning. 

Hannes Van Gael

Jupiler Pro League \\ KAA Gent \\ STVV
 
 
Reacties.