Opvallende gebeurtenis tijdens wedstrijd Hoffenheim-Bayern München: Spelers tikten wedstrijd in het slot rustig uit wegens provocerende spandoeken

29 februari 2020 18:58

Bayern München won deze middag met overtuigende cijfers van Hoffenheim. Het werd 0-6 na doelpunten van Gnabry, Kimmich, Zirkzee, Coutinho (2x) en Goretzka. In het slot speelden de spelers de wedstrijd rustig uit na problemen met de supporters.

Bayern München haalde het deze middag vlot van Hoffenheim, maar de wedstrijd werd overschaduwd door problemen met de supporters van Bayern München. Zij hadden namelijk provocerende spandoeken gemaakt. 

Ze haalden namelijk uit naar de eigenaar van Hoffenheim. Volgens Sporza vinden de supporters dat Dietmar Hopp, de eigenaar, voor de slechte dingen in het moderne voetbal zou staan. Op de spandoeken stonden dan ook teksten zoals "Hopp blijft een hoerenzoon".

Bij Bayern probeerden ze de supporters nog te kalmeren, maar het lukte niet. Daardoor besloten de spelers de wedstrijd rustig uit te tikken. Ze hebben de bal een kwartier van voet tot voet laten gaan.  

Nils Wens

Bundesliga \\ Bayern München \\ 1899 Hoffenheim
 
 
Reacties.