De bouwkoorts van Club Brugge begint bij Cercle op de zenuwen te werken: "In zijn gedrevenheid mag Verhaeghe niet vergeten dat wij ook nog op Jan Breydel zitten"

12 maart 2020 19:29

Club Brugge wil zo snel mogelijk een nieuw stadion neerpoten naast het huidige Jan Breydelstadion. Ondertussen lijkt blauw-zwart te vergeten dat ook Cercle Brugge nog een veld moet hebben. En dat begint op de zenuwen te werken bij groen-zwart.

Bart Verhaeghe wil tegen ten laatste in 2024 in een nieuwe voetbaltempel voetballen. Dat stadion moet naast het huidige Jan Breydelstadion gebouwd worden, op een plaats waar momenteel oefenvelden liggen. 

Cercle Brugge is het stilaan beu. De Vereniging werd pas op het laatste nippertje ingelicht over de blauw-zwart bouwplannen. Ondertussen kreeg Cercle al de belofte van het Brugse stadsbestuur dat er een oplossing zal worden gezocht. 

Weet je wat ongepast is? Er staan soms vijf mannen op onze oefenvelden te boren - Vincent Goemaere

“In zijn gedrevenheid mag Verhaeghe niet vergeten dat wij ook nog op Jan Breydel zitten”, aldus een geïrriteerde Vincent Goemaere in Het Nieuwsblad. “Weet je wat ongepast is? Er staan soms vijf mannen op onze oefenvelden te boren.”

“En dat gebeurt zonder enige aankondiging vooraf”, gaat de voorzitter van Cercle verder. “We moeten van die mensen zelf vernemen dat ze al bezig zijn met het onderzoek voor het nieuwe stadion. Een telefoontje van Bart zou soms veel kunnen oplossen.”

Manuel Gonzalez

Jupiler Pro League \\ Club Brugge \\ Cercle Brugge
 
 
Reacties.