Hupperts kent gitzwarte periode bij Lokeren: "Alleen de trainer krijgt betaald" en "Ik ben het plezier in het voetbal hier helemaal kwijtgeraakt"

14 maart 2020 16:59

Bij Lokeren werden de bondsschulden ondertussen afgelost, maar eigenlijk hangt het zwaard van Damocles de Waaslanders nog steeds boven het hoofd. De financiële en sportieve situatie is schrijnend en dat weegt zwaar door op de spelers.

Zeker Guus Hupperts maakt niet zijn makkelijkste periode in zijn loopbaan en leven mee. De 27-jarige Nederlander kwam aan het begin van het seizoen nog tot drie optredens, daarna kwam hij niet meer in actie voor Lokeren. 

"Ik ben begin oktober teruggezet naar de beloften. Waarom? Geen idee, daar heb ik nooit uitleg voor gekregen", uit de flankaanvaller zijn frustraties in Voetbal International

"Ik heb ook niet meer meegetraind, ik trainde met de beloften, maar dat was wel een vreemde gewaarwording. Soms stonden we met vier à vijf spelers op het trainingsveld, soms ook met meer. En je traint eigenlijk nergens voor."

Daarenboven zijn er nog de zware financiële problemen, de spelers wachten nog altijd op achterstallige lonen: "Alleen de trainer krijgt betaald", bevestigt de Lokeren-speler. 

Clint Vens

Sporting Lokeren
 
 
Reacties.