Hoofdaandeelhouder Zulte Waregem bracht 5 miljoen extra mondmaskers naar België

20 maart 2020 10:59

De hoofdaandeelhouder van Zulte Waregem, Tony Beeuwsaert, heeft er mee voor gezorgd dat er vannacht 5 miljoen extra mondmaskers naar België werden gebracht. Ook Nicolas Cuypers van het Zultse bedrijf Life bvba was zeer belangrijk om het mogelijk te maken.

Cuypers maakte namelijk gebruik van zijn internationaal netwerk om zo de mondmaskers in België te kunnen krijgen. Tony Beeuwsaert, de hoofdaandeelhouder van Zulte Waregem, heeft dan weer een luchtvaartbedrijf en hij zorgde ervoor dat de mondmaskers in minder dan 48 uur in het land waren.

Bloed, zweet en tranen 

"We hebben er mee voor kunnen zorgen dat onze hulpverleners nu veiliger kunnen werken. Samen met Tom Dewitte van AD Delhaize Waregem en Deinze en de perfecte medewerking met Tony Beeuwsaert hebben we het mogelijk kunnen maken", aldus Cuypers. 

"Dag en nacht wordt er gewerkt en het kost ons bloed, zweet en tranen. Dit was niet mogelijk geweest zonder een perfecte medewerking van Tony Beeuwsaert. Onze hoofdaandeelhouder van SV Zulte Waregem maakte met zijn Hasseltse luchtvaartbedrijf ASL dit transport op minder dan 48 uur mogelijk."

Bart Vandenbussche

Jupiler Pro League \\ Zulte Waregem
 
 
Reacties.