Volgens La Gazzetta dello Sport is het menens: 'AC Milan wil goudhaantje Anderlecht deze zomer al weghalen'

30 maart 2020 07:09

AC Milan heeft opnieuw de weg naar Neerpede gevonden. Na Alexis Saelemaekers heeft de Italiaanse traditieclub de pijlen op Jérémy Doku gericht. Maar of dat ook zal lukken...

De naam van Jérémy Doku staat op het lijstje van iedere zelfrespecterende scout. Het 17-jarige goudhaantje van RSC Anderlecht wordt op Neerpede zelfs gezien als het grootste talent dat er ooit heeft rondgelopen. 

Volgens La Gazzetta dello Sport - en de Italiaanse sportkrant zit er niet vaak naast - bereidt AC Milan nu al een concreet bod voor op Doku. De Italiaanse topclub wil na Alexis Saelemaekers een tweede paars-wit jeugdproduct aan de selectie toevoegen. 

Anderlecht kampt dan wel met financiële problemen, maar toch is de kans klein dat een transfer ook effectief zal doorgaan. De Belgische recordkampioen wil pas vanaf een bedrag van twintig miljoen euro rond de tafel gaan zitten. 

Tien miljoen euro? Te weinig

Marc Coucke en kornuiten beseffen namelijk maar al te goed dat het geen optie is om Doku voor een bedrag tussen vijf en tien miljoen euro - dat willen de Rossoneri nu al betalen - te verkopen. De flankaanvaller zal binnenkort een veelvoud van dat bedrag waard zijn.

Manuel Gonzalez

Jupiler Pro League \\ Serie A \\ Anderlecht \\ AC Milan
 
 
Reacties.