Voor de goede verstaander: Storck zal volgend seizoen géén coach meer zijn van Cercle Brugge

30 maart 2020 20:15

Cercle Brugge wil de komende seizoenen graag door met Bernd Storck. De Duitse coach zorgde voor een half mirakel door de groenhemden op het hoogste niveau te houden. Al lijkt het niet te lukken.

Op de website van De Vereniging staat een officiële mededeling omtrent de toekomst met Bernd Strock. Voor de goede verstaander is het duidelijk: de Duitser zal volgend seizoen niet in de groen-zwarte dug-out te vinden zijn. 

“De uitbraak van het coronavirus zorgt op financieel en sportief vlak voor een pak onzekerheden”, legt Vincent Goemaere uit. “We kennen de exacte gevolgen nog niet, dus we kunnen geen antwoord geven op de vragen rond de contractverlenging van Storck.”

We kennen de exacte gevolgen nog niet, dus we kunnen geen antwoord geven op de vragen rond de contractverlenging van Storck - Vincent Goemaere

Met andere woorden: de kans is heel groot dat de looneisen van de coach te hoog zijn voor Cercle. Bovendien mikt ook Storck zelf hoger na opeenvolgende huzarenstukjes met Royal Excel Mouscron en Cercle Brugge.

Manuel Gonzalez

Jupiler Pro League \\ Cercle Brugge
 
 
Reacties.