Erevoorzitter KV Oostende richt zich rechtstreeks tot Coucke: "Ik doe een beroep op de persoon die ik 45 jaar geleden heb leren kennen als AS Oostende-fan"

30 maart 2020 21:11

KV Oostende is nog steeds op zoek naar een overnemer. Het is de huidige deal met Marc Coucke die potentiële investeerders heeft weggejaagd. René Menu richt zich nu rechtstreeks richting de voorzitter van RSC Anderlecht.

Marc Coucke eist namelijk nog een slordige zes miljoen euro van KV Oostende. Dat bedrag beslaat de schulden van de kustploeg aan de voormalige sterke man. Daarnaast moet KVO jaarlijks nog een dik miljoen euro aan huur betalen voor het gebruik van de hoofdtribune. 

Er hebben zich al investeerders gemeld, maar de deal sprong telkens af. Naar verluidt doet Coucke te weinig water bij de wijn. “We worden constant overrompeld door onvolledige of misplaatste informatie”, hekelt René Menu de gang van zaken in Krant van West-Vlaanderen.

“Dat verdienen wij niet”, gaat de erevoorzitter van de Kustboys verder. “Ik hoop dat we een beroep kunnen doen op Marc Coucke. Ik doe een beroep op de persoon die ik 45 jaar geleden heb leren kennen als AS Oostende-fan.”

Denk aan de mooie momenten die we allemaal samen beleefd hebben - René Menu

De erevoorzitter van Oostende vraagt uitstel van executie aan Coucke. “Denk aan de mooie momenten die we allemaal samen beleefd hebben. We zullen je gebaar van oprechtheid, milheid en dankbaarheid met open armen ontvangen.”

Manuel Gonzalez

Jupiler Pro League \\ KV Oostende
 
 
Reacties.