Verschueren vroeg Johan Boskamp om terug te keren, maar... "Toen ik zei dat ik Coucke wou spreken dat hij niet in de kleedkamer moest komen, heb ik niets meer gehoord"

02 april 2020 08:08

Johan Boskamp is één van de meest succesvolle trainers die Anderlecht ooit had. Hij werd met paars-wit drie keer op rij kampioen en had een ploeg vol sterren. Nu onthult hij dat het nieuwe bestuur hem polste om terug te keren.

Michael Verschueren wou hem graag als adviseur. "Ik kan dat nu wel vertellen, want Michael Verschueren is nu toch bijna weg bij Anderlecht, op een smerige manier in mijn ogen. Maar toen hij net was aangesteld, heeft hij mij gepolst om weer bij Anderlecht te komen, net als Zetterberg en Arnesen", zegt hij bij Sporza.

"Ik zei tegen Michael: "Ik wil eerst met Marc Coucke spreken, want ik wil hem zeggen dat hij tijdens de rust niet in de kleedkamer mag komen of de polonaise moet beginnen te dansen." Nadien heb ik niets meer gehoord."

De manier waarop Anderlecht tegenwoordig geleid wordt, roept vragen op bij de Nederlander. "Elke 6 maanden zijn er andere mensen, een heel deel daarvan ken ik zelfs niet. Dan kom je niet geloofwaardig over. Maar Anderlecht komt altijd terug! Al zal het misschien toch nog een tijdje duren."

Jupiler Pro League \\ Anderlecht
 
 
 
Reacties.