Moeilijke tijden voor centrale verdediger van Waasland-Beveren: "Ik mis ze enorm, maar ik wacht op nieuws over de competitie"

02 april 2020 11:59

Voor de spelers die ver van huis zijn, is het een moeilijke periode. Ook voor Aleksandar Vukotic, de centrale verdediger van Waasland-Beveren. De Serviër woont alleen in België, want zijn vriendin is drie weken geleden al terug vertrokken naar Bosnië.

Vukotic hoopt dat er snel duidelijkheid komt. "Ik mis mijn familie en mijn vrienden enorm, maar ik wacht op nieuws van de competitie. Ik hoor dat ze denken aan een competitie met 18 of 20 ploegen, wat zou betekenen dat onze ploeg gered is. Toch zou ik mij liever redden op het veld", aldus Vukotic bij Het Nieuwsblad

Op dit moment is Vukotic vrij eenzaam. "Het is iets te rustig. Ik kijk veel netflix en ik speel Football Manager. Ik kom wel zeer goed overeen met enkele Balkan-ploegmaats en we proberen samen fit te blijven."

Technische werkloosheid

Vukotic en de andere spelers van Waasland-Beveren zijn op technische werkloosheid gezet. "Het is nu zo. Het is een beslissing van de club, dus we moeten het accepteren', concludeert de centrale verdediger. 

Jupiler Pro League \\ Waasland-Beveren
 
 
 
Reacties.