KV Mechelen-speler mist vrouw en kind, maar... "Liefst zou ik nog play-off 1 spelen en misschien vierde worden"

02 april 2020 06:33

Veel mensen hebben het al moeilijk om steeds thuis te zitten, maar denk maar eens aan een buitenlandse voetballer die helemaal alleen zit terwijl zijn vrouw en kind elders vertoeven. William Togui, spits van KV Mechelen, zit in die situatie.

Togui had zijn vrouw Ange en dochtertje Enora (2) eigenlijk in oktober al naar België willen laten komen, maar dat lukte niet. "Nu zit iedereen bij zijn gezin en ik helemaal alleen op mijn appartement. Het doet je nadenken. Gelukkig is de situatie ginder niet dramatisch - honderd besmettingen en vijf doden waren de laatste cijfers die ik zag.Maar ik heb Ange toch nog eens gezegd dat ze niet te veel volk mag binnenlaten. Je kan elk moment besmet raken", zegt hij in Het Nieuwsblad

Liefst van al zou Togui nog verder spelen. "Ik wilde dit seizoen minstens tien goals maken - ik zit nu aan negen - en vooral play-off 1 spelen met KV Mechelen. We zijn er dicht bij en wie weet kunnen we nog vierde worden en een Europees ticket bemachtigen. Maar we zien wel. De gezondheid staat voorop.”

Nils Wens

Jupiler Pro League \\ KV Mechelen
 
 
Reacties.