Van Eetvelt reageert op kritiek van andere topclubs: "Daar neem ik akte van"


Foto: © photonews 07 april 2020 19:17

RSC Anderlecht dropte gisteren nog maar eens een bommetje. De andere topclubs hebben echter geen zin om de financiële put van paars-wit te dichten. Karel Van Eetvelt heeft ondertussen gereageerd.

Nog eventjes herhalen: Karel Van Eetvelt opperde dat de Belgische clubs die een Europees ticket hebben bemachtigd solidair moeten zijn en hun inkomsten van die Europese wedstrijden de komende drie seizoenen moeten delen met de andere clubs. 

Club Brugge en KAA Gent reageerden alvast door een wesp gestoken. Vincent Mannaert en Michel Louwagie - die enkele jaren geleden in eenzelfde schuitje zat met de Buffalo’s - zien er vooral een poging van Anderlecht in om de schulden weg te werken. 

Is er een ander plan? Dan gaan wij daar graag in mee. Maar ik vrees dat er weinig goede alternatieven zijn - Karel Van Eetvelt

“Ik vind het bedroevend dat de andere clubs zou reageren”, reageert Van Eetvelt op zijn beurt. “Als zij niet solidair willen zijn, neem ik daar akte van. Ik wil alleszins constructief zijn. Is er een ander plan? Dan gaan wij daar graag in mee. Maar ik vrees dat er weinig goede alternatieven zijn.”

Jupiler Pro League \\ Anderlecht
 
 
 
Reacties.