Nog meer reacties op het solidariteitsvoorstel van Anderlecht: 'Coucke moet solidair zijn en de schulden van Oostende kwijtschelden'

08 april 2020 09:05

De partijen die sympathie hebben voor het voorstel van Anderlecht tot maximale solidariteit, ook op financieel vlak, zijn vooral terug te vinden bij de kleinere clubs.

Zo kon Vincent Goemaere, de voorzitter van Cercle Brugge, zich wel vinden in het voorstel. Ook Dirk Huyck, de voorzitter van Waasland-Beveren, reageerde intussen op de solidariteitsgedachte. "Als Anderlecht niet meer voor eigen rekening praat, is dat mooi.We mogen de kloof tussen de grote en de kleinere clubs niet nog groter laten worden", stelde hij bij Het Nieuwsblad.

Voor wat hoort wat, denkt men intussen bij KV Oostende. Als Marc Coucke wilt dat iedereen solidair is, dan moet hij ook solidair zijn en de schulden van KVO aan zijn persoon laten vallen, zo denkt met bij KVO over de situatie stelt Het Nieuwsblad.

De overname van Oostende viel in het water omdat de overnemer niet voor alle schulden uit het verleden en voor het dure stadion wou opdraven.

Hannes Van Gael

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Cercle Brugge \\ KV Oostende \\ SK Beveren
 
 
Reacties.