Wat een chaos: 1ste Amateur-club valt Licentiemanager aan en wil hem dagvaarden


Foto: © photonews 09 april 2020 08:21

Het is één soep na de uitspraken die de Licentiecommissie gisteren deed. Ook in Eerste Amateur waar Patro Eisden Maasmechelen zijn licentie niet kreeg. De club trekt naar het BAS, maar valt ook licentiemanager Nils Van Brantegem persoonlijk aan.

Patro Eisden Maasmechelen postte een open brief richting Van Brantegem, maar dit is het opmerkelijkste. "Patro Eisden wijst de heer Van Branthegem en de leden van de commissie op de puinhoop van 1B, clubs die voor familiedrama’s hebben gezorgd maar die wel 12 maanden terug hun licentie verkregen hebben van dezelfde commissie en licentiemanager en vraagt zich openlijk af waarom een amateurclub die steeds ter goeder trouw werkt zo wordt geboycot terwijl profclubs die instaan voor het welzijn van vele gezinnen, onterecht zo blijkt, hun licentie steeds verkrijgen", klinkt het.

"Patro Eisden stelt tevens vast dat bepaalde amateurclubs uit 2de amateur hun licentie 1ste amateur bekomen met bijna geen aangegeven spelers. Patro Eisden stelt zich de vraag of de licentiecommissie hiermee zwarte uitbetalingen promoot?"

"Patro Eisden veroordeelt deze schadelijke praktijken van de commissie en zal er alles aan doen om de opgelopen schade, zowel bij de beslissing van vorig jaar, de onduidelijke praktijken tussen de licentiemanager en de heer Dirk De Vos omtrent speler Yassin Gueroui, als de beslissing van vandaag 8 april te verhalen bij de verantwoordelijken hiervan."

"Patro zal uiteraard net zoals vorig jaar zijn licentie bekomen voor het BAS en zal de werking van de licentiecommissie en voornamelijk die van de licentiemanager via geijkte wegen in vraag stellen."

Patro Eisden Maasmechelen
 
 
 
Reacties.