Lukaku speelt de pannen van het dak op San Siro, maar hij verwees een aanbieding van de grote rivaal naar de prullenmand

11 april 2020 20:33

Voor de uitbraak van het coronavirus was Romelu Lukaku goed op weg om zich onsterfelijk te maken bij de fans van Internazionale FC. Pikant extraatje: de aanvaller wees ooit een aanbod van AC Milan af.

En het is maar goed dat Romelu Lukaku het voorstel van AC Milan naar de prullenmand verwees. Simpel geflirt met de stadsgenoot zou er al voor kunnen gezorgd hebben dat de fans van Internazionale FC hem niet zo graag zagen komen. 

Al dateert het voorstel van de Rossoneri al van een poosje geleden. AC Milan deed er namelijk alles aan om de toen 15-jarige Big Rom weg te halen bij RSC Anderlecht. In België kan een jeugdspeler namelijk pas een contract tekenen op 16-jarige leeftijd. 

“Het geld dat buitenlandse clubs geven is inderdaad heel veel voor ons”, liet vader Roger Lukaku destijds optekenen in Het Laatste Nieuws. “Voor hen stelt het nauwelijks iets voor. Op die manier beland je zomaar op het achterplan.”

Redactie

Serie A \\ AC Milan \\ Inter Milaan
 
 
Reacties.