Veel vraagtekens rond toekomst van verschillende sterkhouders bij Antwerp, ééntje lijkt al op weg naar de uitgang

18 april 2020 09:40

Antwerp zou er volgend seizoen wel eens heel anders gaan uitzien. Het liedje van coach Laszlo Bölöni lijkt uitgezongen op de Bosuil, maar ook in de spelersgroep zouden er zich wel eens grote verschuivingen gaan kunnen plaatsvinden.

Allereerst zijn er de aflopende contracten van Arslaganic, Bolat, Defour, Mirallas en Mbokani. Een verlengd verblijf van die laatste wordt als prioriteit geacht in de Antwerpse bestuurskamer. De loonseisen van bovengenoemd rijtje liggen voorlopig echter te hoog, misschien brengt de coronacrisis wel soelaas. 

Vraagtekens 

De opties op Jens Teunckens en Amary Baby werden niet gelicht. De Japanner Koji Miyoshi werd daarentegen wel al vastgelegd voor volgend seizoen. Wesley Hoedt wil eventueel wel langer blijven op de Bosuil, maar de aankoopoptie van zeven miljoen euro is voorlopig te prijzig. Al doet Southampton door de coronacrisis misschien wel water bij de wijn. 

En dan is er nog het dossier van Aurelio Buta. De 23-jarige back staat al een tijdje in de belangstelling van buitenlandse clubs en lijkt ook te vertrekken komende zomer. Galatasaray wil volgens Fanatik snel een bod uitbrengen op de kwieke Portugees. 

Clint Vens

Beker van België \\ Antwerp
 
 
Reacties.