OH Leuven haalt nog een jong talent in huis

18 april 2020 10:55

De vrouwen van OH Leuven willen ook volgend seizoen zichzelf laten zien in de Super League. Daartoe doen ze heel wat transfers.

Onder meer Karlijn Helsen komt nu ook de rangen van OH Leuven versterken met oog op volgend seizoen. Dat laat de club weten.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

TRANSFERNIEUWS🔥 Welkom, Karlijn Helsen👏🏼 Ik ben Karlijn Helsen uit Retie, geboren in 2004. In het seizoen 2009-2010 ben ik beginnen voetballen bij KSK Branddonk. Sindsdien heeft de voetbalmicrobe me niet meer losgelaten. Door samenwerkingsovereenkomst met de jeugdwerking van K RETIE SK heb ik sinds 2013 de mogelijkheid gehad om in de provinciale jeugdreeksen uit te komen. Zo heb ik bij de U15 nog een seizoen samen gespeeld met Janne Huysmans. Bij aanvang van het huidige seizoen zijn beide clubs gefusioneerd, en heb ik mee de overstap gemaakt naar de fusieclub KBSK RETIE. Helaas heb ik niet in de nieuwe clubkleuren kunnen voetballen door een knieblessure. Sinds 2018 zit ik op de Topsportschool in Leuven en maak ik deel uit van de Yellow Flames. Momenteel ben ik volop aan het revalideren van een knieblessure. De honger om terug op het voetbalveld te staan is groot. Ik wil ook nog een aantal ‘voetbaldromen’ in vervulling doen gaan. Na de jeugdreeksen bij de jongens te hebben doorlopen, is de volgende logische stap uitkomen voor een damesploeg. De mogelijkheid om dit binnen het project van OHL te doen, in combinatie met de school in Leuven, is voor mij een uitgelezen kans om verder door te groeien naar het hoogste niveau. #transfer #women #football

Een bericht gedeeld door OHL_Vrouwen (@ohl_vrouwen) op

Helsen zat al enkele jaren aan de topsportschool in Leuven en gaat dat nu combineren met voetballen voor OH Leuven.

De speelster komt over van Retie, al kon ze vorig seizoen niet spelen door een knieblessure en is nog volop aan het revalideren.

Aernout Van Lindt

Dames OHL
 
 
Reacties.