J-M Dedecker beschrijft Marc Coucke als 'The Godfather': "Coucke is de baas bij twee clubs" en "De secretaresse verdiende meer dan de spelers"

20 april 2020 19:20

Jean-Marie Dedecker heeft geen blad voor de mond genomen. De burgemeester van Middelkerke weet blijkbaar perfect wat er allemaal in zijn buurgemeente gebeurt. Ik ben zelfs van plan om er een boek over te schrijven. Dat zou dan de titel "The Godfather" krijgen, of zoiets", zei hij bij Sporza.

"Wie die Godfather is? Marc Coucke. Hij zal bepalen wie KVO overneemt en daarom zie ik de deal met de Amerikanen  mislukken. Dat Coucke dan de baas is bij twee clubs? Dat is zo, iedereen weet dat", zei hij in de podcast De Tribune. 

"Ik denk wel dat er uiteindelijk een oplossing komt, want anders is Coucke zijn stadion kwijt aan de stad. Ik zal voor mijn beurt spreken: "Ik denk dat de oplossing zal zijn dat een groep rond Coucke, die hij misschien zelf financiert, terug in het verhaal zal komen bij KVO met dezelfde usual suspects"."

Het wordt een ongelooflijk boek hoor

Daarna zou hij dus weer zijn eigen pionnen zetten. "Patrick Orlans bijvoorbeeld. Orlans, de man die met 50.000 euro in de maand aan de haal ging in het verleden, drie keer meer dan de toenmalige trainer Gert Verheyen. De secretaresse verdiende er meer dan de spelers."

"Allemaal van dat soort situaties. Het wordt een ongelooflijk boek hoor. Er is al veel verschenen over KV Oostende, maar dat zou nog altijd maar een hoofdstuk van de tien zijn die er te schrijven vallen."

Johan Walckiers

Jupiler Pro League \\ KV Oostende
 
 
Reacties.