Lokeren neemt op clubsite afscheid en richt bedankwoord aan fans, vrijwilligers,...: "Zij waren de steunpilaar"

21 april 2020 19:00

Sporting Lokeren is niet meer, maar de trouwe clubmedewerkers wilden via de site van de teloorgegane club toch nog een dankwoord richten aan iedereen die bijna 50 jaar meeleefde met het wel en wee van Lokeren.

Het einde van een tijdperk is aangebroken. Op 22 juni van dit jaar zou onze mooie club 50 jaar geworden zijn. Net geen halve eeuw, maar wel 49 onvergetelijke jaren met historische momenten. Daknam: een plek waar clubliefde en voetbal elkaar vonden. Een stadion waar schitterende doelpunten werden gescoord. Een veld waar bloed, zweet en tranen vloeiden. Tribunes waar supporters hun helden zagen schitteren, maar ook vloekten als er niet gewonnen werd. 49 jaar pure passie voor dé club uit het Waasland: Sporting Lokeren.

Wij bedanken onze supporters die tot de laatste jaren trouw op post bleven. Met hun ongeziene clubliefde, tot het einde. Zij waren dé steunpilaar van Sporting Lokeren. 

Wij bedanken alle spelers en coaches die ooit onze Tricolores gedragen hebben. Zij zorgden ervoor dat Lokeren een vaste waarde werd in het Belgische voetbal. 

Wij bedanken de duizenden vrijwilligers die wekelijks alles in het werk stelden om de club te helpen. Hun drijfveer? Clubliefde, alleen maar clubliefde. 

Wij bedanken onze werknemers die hier jarenlang met hart en ziel hebben gewerkt. Ondanks de moeilijke situatie en de beperkte middelen zorgden zij ervoor dat de club bleef draaien. 

Wij bedanken onze sponsors die door hun financiële hulp mee aan de wieg stonden van de successen die deze prachtige club heeft behaald. 

Wij willen iedereen bedanken die onze club een warm toedraagt. 

Johan Walckiers

Sporting Lokeren
 
 
Reacties.