Chadli wil in België blijven, maar: 'Anderlecht kan transfersom niet betalen én krijgt concurrentie van Belgische topclubs'

24 april 2020 08:01

Nacer Chadli wil in België blijven. Maar dat wil niet zeggen dat dat goed nieuws is voor RSC Anderlecht. Het lijkt onmogelijk dat de Brusselaars de transfersom én zijn loon kunnen betalen.

Voor alle duidelijkheid: Nacer Chadli is bereid om in te leveren. De Rode Duivel beseft dat hij met het oog op het EK van volgende zomer onder de neus van Roberto Martinez moet blijven presteren. 

Meer zelfs: Het Nieuwsblad weet dat Chadli een lucratief voorstel van Montreal Impact naast zich heeft neergelegd. Al wil dat niet zeggen dat een verlengd verblijf bij RSC Anderlecht aan de orde is. 

Chadli is nog steeds eigendom van AS Monaco. De Franse subtopper wil de flankaanvaller deze zomer verkopen en verwacht nog steeds een bedrag van zo'n acht miljoen euro voor de speler. 

Kapers op de kust

Een bedrag dat paars-wit - en zeker in combinatie met het loon - simpelweg niet kan ophoesten. Bovendien zijn er kapers op de kust. Enkele Belgische topclubs hebben hun vislijn al uitgelegd.

Manuel Gonzalez

Jupiler Pro League \\ Ligue 1 \\ Anderlecht \\ Monaco
 
 
Reacties.