Club Brugge verkocht al meer dan 30.000 mondmaskers in minder dan 24 uur: "Ze zullen een belangrijke rol spelen in de exitstrategie"

27 april 2020 10:26

De mondmaskers die Club Brugge sinds zondag aanbiedt gaan als zoete broodjes over de toonbank van de webwinkel.

Club Brugge biedt sinds zondag mondmaskers aan op de eigen webstek. Voor een pakketje van 4 stuks betalen fans 20 euro, waarvan 2 euro per masker naar het goede doel gaat.

Maandagochtend meldde blauw-zwart dat er al 30.000 maskers de deur uit zijn. En dat op minder dan 24 uur. Mondmaskers worden vanaf maandag 4 mei verplicht op het openbaar vervoer én aangeraden op openbare plaatsen.

Op de webstek van Club:

"Mondmaskers zullen een belangrijke rol spelen in de exitstrategie van de coronacrisis. Club wil hier zijn steentje aan bijdragen en brengt twee unieke mondmaskers op de markt. De Club Brugge-mondmaskers zijn comfortabel om te dragen, dekken neus, mond en kin en zijn vervaardigd uit hoogwaardige kwaliteitsstof. De herbruikbare mondmaskers kunnen tot minstens 15 x worden gewassen op 60°C, een ecologische oplossing dus. Door het aanbieden van deze mondmaskers aan zijn fans wil Club er mee voor zorgen dat andere, gespecialiseerde mondmaskers voorbehouden blijven voor de zorgsector."

Hannes Van Gael

Beker van België \\ Club Brugge
 
 
Reacties.