Zaakwaarnemer klapt uit de biecht: "Het is nog steeds de droom van Florentino Perez om Neymar naar Real Madrid te halen"

27 april 2020 21:53

Waar ligt de toekomst van Neymar? Het is een soap die de zomer opnieuw zal beheersen. FC Barcelona wil de Braziliaan nog steeds terughalen, maar ook Real Madrid gaat een nieuwe poging ondernemen.

FC Barcelona stond afgelopen zomer dicht bij een terugkeer van Neymar. De Blaugrana weigerden de gevraagde 222 miljoen euro op tafel te gooien. Ook Real Madrid sprak met de Goddelijke Kanarie. 

Nog eventjes herhalen: Neymar was zelfs van plan om naar De Koninklijke te verkassen. Alles om uit de gouden kooi in Parijs te geraken. Barça overtuigde Neymar echter door te beloven dat hij deze zomer zal teruggehaald worden. Dat kan je HIER nog eens nalezen.

Dat is ondertussen verre van zeker. Camp Nou is een bouwval, spelers en bestuur staan met getrokken messen tegenover elkaar én de financiën zijn donkerrood. Met andere woorden: Madrid lijkt wederom een realistische bestemming. 

Madrileense droom

“Ik heb al meermaals met Florentino Perez gesproken”, klinkt het bij zaakwaarnemer Wagner Ribeiro op ESPN. “De voorzitter van Real Madrid bevestigde me dat het nog steeds zijn droom is om Neymar naar Madrid te halen.”

Manuel Gonzalez

Ligue 1 \\ La Liga \\ PSG \\ Barcelona \\ Real Madrid
 
 
Reacties.