Van Crombrugge niet gediend met eis Telenet: "Moeten de klanten van Play Sports dan ook allemaal hun geld terugkrijgen?

01 mei 2020 13:16

John Porter van Telenet wil, indien het seizoen niet meer uitgespeeld zal worden, desnoods een rechtszaak aanspannen, om zo toch een deel van het voetbalcontract terug te krijgen. Hendrik Van Crombrugge van Anderlecht is niet gediend met de eis van de Telenet-CEO.

Op zijn Instagram deelt de doelman het artikel over John Porter. “Wat dan met alle Telenet-klanten die thuis zitten met een Play Sports-abonnement en niet krijgen waarvoor ze maandelijks betalen? Krijgen zij dan al/deels hun geld terug? Of moeten deze mensen dan ook een gezamenlijke rechtszaak beginnen?”

Van Crombrugge bestrijdt de harde eis van John Porter met harde woorden. De CEO van Telenet dreigt met een rechtzaak, om toch nog geld te kunnen recupereren. 

Eerder kon u bij ons al lezen dat Porter met de Jupiler Pro League om de tafel wou zitten, om samen tot een oplossing te komen.  Zo stelde Porter voor om enkele wedstrijden van volgend seizoen op Play Sports uit te zenden. Echter heeft Eleven Sports de rechten voor het volgende seizoen al gekregen.

Jens Nimmegeers

Jupiler Pro League \\ Anderlecht
 
 
Reacties.