"Op basis van wat ik gezien heb, is Anderlecht één van de grootste clubs ter wereld"

04 mei 2020 07:36

Anderlecht is weer - individueel - beginnen trainen en dat doet ook Dejan Joveljic goed. De huurling is trouwens bijzonder te spreken over zijn huurclub.

Joveljic gaf een interview aan de clubsite van Eintracht Frankfurt, de club die hem uitleent aan paars-wit. "Ik woon en train nog in Anderlecht. Het is geweldig om eindelijk weer te kunnen voetballen. De situatie hier? Gezondheid blijft het allerbelangrijkste, maar het is fijn om weer te trainen, al is het in kleine groepjes."

"Op basis van wat ik tot nu toe gezien heb, kan ik zeggen dat dit een van de grootste clubs ter wereld is. De omstandigheden zijn fantastisch, het is een familieclub en de stad is ook heel mooi. Voor de coronapauze waren we ook eindelijk op de goeie weg. We hadden drie keer overtuigend gewonnen."

Kompany? Ik probeer hem wel te passeren, maar...

Ook voor Vincent Kompany alleen maar lovende woorden... "Hij is een grote en sterke voetballer. Het is zo moeilijk om hem te passeren. Ik probeer het wel steeds in training. Gelukkig speelt hij in mijn team. Het is heel fijn om met hem in je rug te spelen. Hij is een uitzonderlijke persoon en speler."

En wat brengt nu de onmiddellijke toekomst? Terugkeren naar Frankfurt? "Ik denk dat ik er nu ook mijn stempel zou kunnen drukken. Ik was eerder nog niet klaar. Ik ben prof. Ik ben op dit moment een speler van Anderlecht en ik doe mijn best voor deze club zolang ik hier ben. We zullen zien tot wanneer dat is."

Johan Walckiers

Jupiler Pro League \\ Anderlecht
 
 
Reacties.