"Dat Paul Gheysens soms radicale meningen heeft, weten we al langer", vindt Ivan De Witte

04 mei 2020 21:28

Ivan De Witte is niet verbaasd over wat Antwerp-voorzitter Paul Gheysens anderhalve week geleden suggereerde. Sterker nog, de Gent-voorzitter staat positief tegenover Gheysens. Maar dan vooral rond wat hij gedaan heeft voor de bouw van het nieuwe Gent-stadion.

"De ploegen die de buit binnen hebben, willen stoppen met voetballen. Ze zijn bang dat ze hun buit verliezen als we voortspelen. De rest moet het dan maar bekijken.", was de stevige uitspraak van Paul Gheysens vorige week.

"Dat hij soms radicale meningen heeft, weten we al langer", reageert De Witte bij Sporza op de uithaal van Geysens. "Zo zit hij in elkaar, maar ik ben het niet met hem eens. Wij hebben ons besluit eerder genomen uit gezondheidsredenen."

Volgens Sporza-journalist Peter Van Den Bempt zou vooral technisch directeur Michel Louwagie anders kraaien als Gent zevende stond. "Louwagie zal ten allen tijde de belangen van zijn club verdedigen. Het probleem is dat iedereen die een standpunt verdedigt, ook een punt heeft. Er zullen altijd clubs winnen en verliezen", vindt Vandenbempt.

Jelle Heyman

Jupiler Pro League \\ Beker van België \\ Antwerp \\ KAA Gent
 
 
Reacties.