Boskamp meent dat zijn 'kluppie' nog de dubbel had gepakt

04 mei 2020 10:46

't Is geen geheim dat Feyenoord dé club is van Johan Boskamp. De analist is er grondig van overtuigd dat de Rotterdammers nog voor de dubbel hadden meegestreden als de competitie was doorgegaan.

"Kijk, je ken nou wel lachen, maar toen die storm Clara er was, stonden Utrecht-Ajax en AZ-Feyenoord op het programma", zegt hij in een interview met VI. "Feyenoord en Utrecht liepen als een tierelier, Ajax was toen helemaal de weg kwijt. AZ zat ook in een mindere fase. Zo raar is het dan toch niet om te denken dat Utrecht en Feyenoord die dag gewonnen zouden hebben?"

Dick Advocaat maakte er weer een machine van. "Er waren wedstrijden bij dat je gewoon met een lekker gevoel zat te kijken. Dickie was aan een wereldserie bezig, Ajax had het overal moeilijk, dan had ik het nog wel willen zien op 22 maart met Feyenoord-Ajax. Had je ze al bijna ingehaald en dan ook nog de bekerfinale."

"De dubbel zat er gewoon nog in, ik zeg niet dat het zou gebeuren, maar leg mijn maar eens uit waarom het niet zo had kunnen gaan? Feyenoord pakte sinds Advocaat er kwam de meeste punten en als ze dan ook nog lekker gaan voetballen. Werelds man."

Johan Walckiers

Nederlandse Eredivisie \\ Feyenoord
 
 
Reacties.