'Na Eden Hazard en Thibaut Courtois binnenkort ook derde Rode Duivel bij Real Madrid'

04 mei 2020 19:54

Met Eden Hazard en Thibaut Courtois hebben we al twee Rode Duivels rondlopen bij Real Madrid en mogelijk wordt daar nog een derde aan toegevoegd. Niemand minder dan Kevin De Bruyne zou in de belangstelling staan van de Spaanse club.

Real Madrid wordt al langer aan Paul Pogba gelinkt, maar die transfer blijft ondertussen ook maar aanslepen. Daarom heeft Real Madrid hun interesse verlegd naar onze Rode Duivel volgens Mundo Deportivo. Kevin De Bruyne heeft er een geweldig seizoen opzitten en liet dat onlangs nog zien tegen Real Madrid met een doelpunt en een assist.

Real Madrid is op zoek naar een opvolger voor Luka Modric en ziet in Kevin De Bruyne de ideale nieuwe Galactico. De Bruyne gaf zelf al aan open te staan voor een vertrek, aangezien Manchester City een Europese ban van twee seizoenen boven het hoofd hangt.

Het zou dus zo maar kunnen dat we volgend seizoen drie Rode Duivels bij de Madrileense club hebben. Het zal afwachten zijn op de beslissing van de UEFA over de Europese uitsluiting. Real Madrid daarentegen houdt Martin Odegaard achter hand als alternatief. De jonge Noor wordt momenteel uitgeleend aan Real Sociedad, maar kan vervroegd terugkeren.

Jens Nimmegeers

Premier League \\ La Liga \\ Manchester City \\ Athletic de Bilbao \\ Real Madrid
 
 
Reacties.