Lokeren-Temse heeft vanaf nu ook eigen website én stelt een vierde aanwinst voor: "Het zal niet de laatste aanwinst zijn"

04 mei 2020 17:24

KSC Lokeren-Temse, de uitkomst van de samenwerking tussen Sporting Lokeren en SV Temse, kiest voor een frisse wind en neemt ook een beetje afscheid van het verleden. Daar hoort een eigen webstek bij.

Maandag lanceerde Lokeren-Temse die nieuwe website. "Het kersverse bestuur wil sterk inzetten op een nauwe band met de supporters. Daarom werd in een mum van tijd een nieuwe clubwebsite ontworpen waar de fans van op de eerste rij de verdere uitbouw van hun club kunnen volgen", klonk het in een persbericht.

De club die volgend jaar in tweede amateurklasse uitkomt pakte ook meteen uit met een vierde aanwinst voor komend seizoen. Tjendo De Cuyper komt over van FC Knokke. De flankspeler genoot zijn jeugdopleiding bij Club Brugge.

"Hij zal trouwens niet de laatste aanwinst zijn. De club zet verder in op nog een aantal gerichte versterkingen voor het seizoen 2020-2021", klonk het verder nog op de gloednieuwe website.

Hannes Van Gael

2e amateurliga A \\ Sporting Lokeren \\ Lokeren-Temse \\ Knokke
 
 
Reacties.